• Qingdao Xindacheng Plastic Machinery  CO., LTD.
  • KRAH PIPE Production Line
  • drip irrigation pipe extrusion line
  • d414474e

About Xindacheng

Qingdao Xindacheng Plastic Machinery Co., Ltd

Qingdao Xindacheng Plastic Machinery Co., Ltd, dhuwur-tech perusahaan nggabungake-stock, nyawiji pembangunan riset ilmiah, transfer teknologi, produksi lan sale. Kajaba iku, iku unit kanggo accomplishing proyèk promosi tombol ilmu lan teknologi asil ing departemen construction. Perusahaan utamané engages ing riset, pembangunan, desain, Pabrik lan dodolan layanan mesin tipe anyar plastik, iku bisa kanggo nyedhiyani "project Nguripake-tombol" saka pesawat sakabehane line produksi kanggo akeh produk plastik. Iku ndarbeni kekuwatan teknologi kuat, dikumpulake profesional talents ngelmu lan riset ing ndhuwur bahan makromolekul materi sudhut, Processing Polymer, automatization industri nasional lan marketing.Besides, iku tansah kontak cerak karo Riset Institut desain kimia lan universities ...

  • Company Snaeh

    Company Snaeh

    Qingdao Xindacheng Plastic Machinery Co., Ltd, dhuwur-tech perusahaan nggabungake-stock, nyawiji pembangunan riset ilmiah, transfer teknologi, produksi lan sale.
  •  Concept Marketing

    Concept Marketing

    Human-oriented, To Win dening Innovation, Kanggo Tekan Far Distance dening Good Credit-Qingdao Xindacheng Plastic Machinery Co., Ltd.
  • sawise Service

    sawise Service

    Our company bakal nyedhiyani informasi sing cocog ing macem-macem teknologi lan bisnis arahan dening pelanggan.

lastest News

WhatsApp Online Chat !