Rreth Xindacheng

Qingdao Xindacheng Plastic Machinery Co., Ltd

Qingdao Xindacheng Plastic Machinery Co, Ltd, një teknologji të lartë bashkohen-aksioneve të ndërmarrjeve, integron zhvillimin e kërkimit shkencor, transferimin e teknologjisë, prodhimit dhe shitjes. Përveç kësaj, ajo është njësia për realizimin e projekteve të rëndësishme promovimin e shkencës dhe teknologjisë rezultat në departamentin e ndërtimit. Kompania kryesisht angazhohet në kërkimin shkencor, zhvillimin, projektimin, prodhimin dhe shitjet shërbim të makinerive të reja lloj plastike, është në gjendje të ofrojë "projekt ana-kyç" të caktuar të plotë të linjës të prodhimit për shumë produkteve plastike. Ajo zotëron forcë të fuqishme të teknologjisë, mbledh profesionale talentet shkencore dhe kërkimore në klasën e lartë Makromolekula materiale, përpunimin polimer, automatizimin kombëtare të gjerë industrial dhe marketing.Besides, ajo mban kontaktoni ngushtë me institut hulumtimi projektimit kimike dhe universitetet ...

 • Company Honor

  Company Honor

  Qingdao Xindacheng Plastic Machinery Co, Ltd, një teknologji të lartë bashkohen-aksioneve të ndërmarrjeve, integron zhvillimin e kërkimit shkencor, transferimin e teknologjisë, prodhimit dhe shitjes.
 • Marketing Concept

  Marketing Concept

  Njeriut të orientuar, për të fituar nga risi për të arritur larg në distancë me të mirë të kredisë-Qingdao Xindacheng Plastic Machinery Co, Ltd
 • pas Shërbimit

  pas Shërbimit

  Kompania jonë do të sigurojnë informacione të rëndësishme në teknologji të ndryshme dhe të biznesit konsultuar nga konsumatorët.

lastest News

WhatsApp Online Chat !