pas Shërbimit

Product Maintenan:

Kompania jonë do të sigurojnë informacione të rëndësishme në teknologji të ndryshme dhe të biznesit konsultuar nga konsumatorët. Nëse klientët duan të vizitojnë kompaninë tonë, ne do të ofrojë të gjithë ata kanë nevojë për lehtësi.

Pas nënshkrimit të kontratës, kompania harton grafikun e instalimit sofat për ujë, energji elektrike dhe të gazit të pajisjeve duke u bazuar në gjendjen reale dhe kërkesat e konsumatorëve dhe siguron listën e rendit të detajuar dhe që përputhen prodhues për referencë për të konsumatorëve.

Pas mbërritjes pajisjet, personeli i shërbimit tonë do të mbërrijë në locale postuar për instalimin, debugging, trajnimin dhe transferimin e teknologjisë derisa konsumatorët mund të veprojë në mënyrë të pavarur dhe prodhon produkt të pranueshëm. personeli i shërbimit duhet të arrijë në locale konsumatorit në kohën kur ne të sigurojë shërbimin për klientin përsëri.

konsultime teknike:

Çdo ide e mirë apo sugjerim në lidhje me kompaninë tonë do të jetë appreciated. Ne do t'ju kontaktojmë menjëherë nëse çdo nevojë.


WhatsApp Online Chat !