• Qingdao Xindacheng Plastic Machinery  CO., LTD.
  • KRAH PIPE Production Line
  • drip irrigation pipe extrusion line
  • d414474e

ngeunaan Xindacheng

Qingdao Xindacheng Plastik mesin Co., Ltd

Qingdao Xindacheng Plastik mesin Co., Ltd, a luhur-tech perusahaan gabung-saham, integrates ngembangkeun panalungtikan ilmiah, mindahkeun téhnologi, produksi jeung diobral. Sajaba ti éta, nyaéta unit pikeun accomplishing proyék promotion konci sains jeung teknologi hasilna di departemen konstruksi. Pausahaan utamana engages dina panalungtikan, ngembangkeun, desain, pabrik jeung jualan jasa tina mesin tipe palastik anyar, nyaéta bisa nyadiakeun "proyék Hurungkeun-konci" tina set lengkep garis produksi keur loba produk plastik. Ieu owns kakuatan téhnologi kawasa, gathers profésional bakat ilmiah panalungtikan di luhur kelas makromolekul bahan lega, pamrosésan polimér, automatization industri nasional jeung marketing.Besides, éta terus ngahubungan raket jeung institut desain panalungtikan kimiawi sarta universitas ...

  • parusahaan Honor

    parusahaan Honor

    Qingdao Xindacheng Plastik mesin Co., Ltd, a luhur-tech perusahaan gabung-saham, integrates ngembangkeun panalungtikan ilmiah, mindahkeun téhnologi, produksi jeung diobral.
  •  Konsep Marketing

    Konsep Marketing

    Manusa-berorientasi, meunang ku Inovasi, ngahontal Jauh Jarak ku Good Kredit-Qingdao Xindacheng Plastik mesin Co., Ltd.
  • saatos Service

    saatos Service

    parusahaan urang baris nyadiakeun informasi relevan dina rupa téhnologi jeung bisnis consulted ku konsumén.

Lastest News

WhatsApp Online Chat !