ngahargaan parusahaan

featured_pd_bg
Qingdao Xindacheng Plastik mesin Co., Ltd, a luhur-tech perusahaan gabung-saham, integrates ngembangkeun panalungtikan ilmiah, mindahkeun téhnologi, produksi jeung diobral. Sajaba ti éta, nyaéta unit pikeun accomplishing proyék promotion konci sains jeung teknologi hasilna di departemen konstruksi. 

Pausahaan utamana engages dina panalungtikan, ngembangkeun, desain, pabrik jeung jualan jasa tina mesin tipe palastik anyar, nyaéta bisa nyadiakeun "proyék Hurungkeun-konci" tina set lengkep garis produksi keur loba produk plastik. Ieu owns kakuatan téhnologi kawasa, gathers profésional bakat ilmiah panalungtikan di luhur kelas makromolekul bahan lega, pamrosésan polimér, automatization industri nasional jeung marketing.

 

ngahargaan parusahaan


WhatsApp Online Chat !