bubuka parusahaan

Qingdao Xindacheng Plastik mesin Co., Ltd, a luhur-tech perusahaan gabung-saham, integrates ngembangkeun panalungtikan ilmiah, mindahkeun téhnologi, produksi jeung diobral. Sajaba ti éta, nyaéta unit pikeun accomplishing proyék promotion konci sains jeung teknologi hasilna di departemen konstruksi.

Pausahaan utamana engages dina panalungtikan, ngembangkeun, desain, pabrik jeung jualan jasa tina mesin tipe palastik anyar, nyaéta bisa nyadiakeun "proyék Hurungkeun-konci" tina set lengkep garis produksi keur loba produk plastik. Ieu owns kakuatan téhnologi kawasa, gathers profésional bakat ilmiah panalungtikan di luhur kelas makromolekul bahan lega, pamrosésan polimér, automatization industri nasional jeung marketing.

qd1

Salian ti eta, terus ngahubungan raket jeung institut desain panalungtikan kimiawi sarta universitas, jadi ieu akrab jeung trend pasar na téh bisa mindahkeun Elmu Pangaweruh jeung Teknologi panganyarna dina prestasi dina speed panggancangna supaya nyadiakeun sakabeh susunan téhnologi kayaning parabot paling kalapa , téhnologi jeung layanan rundingan téhnologi relevan.

Berorientasi ku manusa, Xindacheng ngemutan yén inovasi sarta kiridit ngarupakeun bagéan nu pangpentingna. Bakal nawiskeun produk-kelas munggaran tur considerate 


WhatsApp Online Chat !