otomatis Winder pinuh pikeun Irigasi pipe & alat strapping online - Cina Qingdao Xindacheng Plastik mesin

otomatis Winder pinuh pikeun Irigasi pipe & alat strapping online


jéntré produk

 Product description:

1, pasang kawat dropper pungkal, motong, ngarobah volume, méteran pikeun ngahontal automation pinuh;
2、 to achieve the drip tube online packaging (optional function);
3、 speed 100 m /min (without automatic online packaging system); 120m/min (with automatic online packaging system).


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !