Konsep Marketing

Konsep Marketing:
Asasi Manusa-berorientasi, meunang ku Inovasi, ngahontal Jauh Jarak ku Kredit Good

Stratégi Marketing:
1.Innovation Stratégi
★ Konsep Juara
★ Organisasi Juara
★ Technological Juara
★ Produk Juara
Juara ★ Pasar

Stratégi 2.Talent

★ Bakat téh ti manusa.
★ Long learning hirup.
★ strategi Budaya.
3.Corporate Bayangkeun Stratégi

acv


WhatsApp Online Chat !